SOME WORDS ABOUT US

Well-coordinated teamwork speaks About Us

We love what we do

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia.

Our working process

She packed her seven versalia, put her initial into the belt and made herself on the way.

Pasiune pentru sport

Atunci cand pasiunea se impleteste cu viata

HAPPY SPORT GROUP SRL BACAU este un magazin de sport care comercializeaza marci de biciclete si schiuri, pentru diferitele nivele de performanta (de la incepatori, la profesionisti), piese de schimb, componente, echipamente si accesorii. Happy Sport asigura servicii de consultanta, intretinere si reparatii in service-ul de reparatii autorizat din Bacau, strada Vasile Alecsandri, nr. 41. Pentru mai multe informatii si rezervari, suna la 0751.806.114 sau vino la Happy Sport!
Happy Sport este o poveste inceputa in anul 2015, din pasiunea pentru sport, cu scopul de a dezvolta un magazin specializat in Bacau de biciclete si schiuri, unde pasionatii de sporturi extreme sau sportivii de performanta sa-si gaseasca echipamentul potrivit nevoilor lor. Nivelul de performanta se afla pe o panta ascendenta, atunci cand ai echipamentul corespunzator conditiilor pe care le intalnesti, incat adrenalina sportului practicat se imbina cu bucuria de a face sport.

Despre noi

7 ani de activitate

 

Dupa mai bine de 7 ani de activitate in domeniu, la Happy Sport ne mentinem standardele ridicate pentru a le aduce clientilor nostri produse de calitate si totodata sa le oferim suportul necesar pentru achizitionarea echipamentelor sportive prin prisma experientei noastre

Lucranm cu pasiune pentru pasionati

cautam cele mai bune componente pentru a servisa bicicletele

2015
Anul inceperii
2000
clienti servisati
19
furnizori
2
magazine
5
membrii in echipa
4
evenimente organizate
Rulează videoul

Miscam bacaul

activitatea noastra pune Bacaul pe doua roti

Rulează videoul

Service-ul nostru alaturi de pasionatii de ciclism

O bicicleta intretinuta te ajuta la drum

Echipamentele sportive din magazinul Happy Sport sunt potrivite pentru toate varstele, fie ca vorbim de: biciclete hardtail, full suspension, trekking, pliabile, downhill, cyclocross,touring, E-Bike, BMX sau cursiere, precum si o varietate de accesorii, piese si echipamente destinate biciclistilor.
In cadrul magazinului Happy Sport gasiti un service autorizat de biciclete si schiuri. Aici avem oameni specializati care se ocupa de problemele tehnice pe care le aveti la orice accesoriu din echipamentul sportive. In service-ul nostru, punem intotdeauna accentul pe profesionalismul echipei precum si pe lucrarile care ies din mainile noastre. Deoarece ne luam munca si pasiunea foarte in serios, echipamentul sportiv de cele mai multe ori trebuie lasat in service pentru a se bucura de toata atentia si grija noastra.
In timp ce bicicletele si trotinetele iau o pauza pe timp de iarna, Happy Sport nu te lasa sa hibernezi! Venim in intampinarea ta cu o gama extrem de variata de echipament pentru schi, snowboard si accesorii pentru a va distra in zapada! Daca temperaturile scazute nu te lasa sa iesi din casa, in magazinul nostru poti alege solutii de fitness indoor, accesorii pentru inot si tot ce ai nevoie pentru a ramane in cea mai buna forma pana la primavara!
Fie că ești la început de drum sau un cunoscător într-ale sportului, nu ezita să ne treci pragul. Te vom întâmpina mereu cu interes și sfaturi bune.
Echipa noastra este pregatita sa te ajute sa faci cele mai bune alegeri pentru un stil de viata dinamic si sanatos. Daca vrei sa intri in familia Happy Sport, haide in magazinul nostru sau arunca un ochi peste site-ul nostru. Iti vom raspunde cu bucurie la toate intrebarile si curiozitatile pe care le ai.